Kino: COCO I VELIKA TAJNA – SUBOTA, 25. 11. 2017. U 10,00 SATI DOM KULTURE

1556 0

IZVORNO IME: Coco

REDATELJ: Adrian Molina, Lee Unkrich

ŽANR: animirani, pustolovni, komedija

ULOGE: Dino Miklaužić, Fabijan Pavao Medvešek

TRAJANJE FILMA: 105 + 22* minuta

GODINA: 2017.

DRŽAVA: SAD HIGHLIGHTS: *Kratki film Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina u trajanju od 22 minute prikazuje se prije filma Coco i velika tajna.

CIJENA ULAZNICE: 20 KUNA

Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

SADRŽAJ FILMA:

Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

O SNJEŽNOM KRALJEVSTVU: OLAFOVA PUSTOLOVINA

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu u trajanju od 22 minute, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri pa Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevstvo kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica.

Film je režirao dobitnik Oscara Roy Conli, scenarij je napisao Jac Schaeffer, a četiri originalne pjesme napisale su Elyssa Samsel i Kate Anderson.

Related Post