Klimaoprerma počela izgradnju nove tvornice u Industrijskom parku

908 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 20.  srpnja 2018. – Klima oprema je u Industrijskom parku počela novu  veliku investiciju preko   vrijednu  100 milijuna kuna, a  kako najavljuje  gradonačelnik Vinko Grgić  u kolovozu će s radovima, također na novoj investiciji  radove početi Atlantic grupa.

Nova tvornica „Klimaoptreme“ u Industrijskom parku je  nadogradnja  postojeća tvornice  za šest tisuća kvadrata  proizvodnih kapaciteta. Kako je prilikom potpisivanja ugovora  za kupnju zemljišta u Industrijskom parku najavio Sergio Galošić, član Uprave  “Klimaopreme“,  pored postojeće zgrade izgradit će se nova zgrada na 12 tisuća kvadrata tlocrtno, odnosno ukupno 18 tisuća kvadrata.   To će biti multipraktična zgrada, visokoregalno skladište i proizvodnja.

– Moram se pohvaliti da smo otvorili branch office u Dubaiu, planiramo se širiti na rumunjsko i bugarsko tržište. Srednjoročni su nam planovi širenje i na njemačko tržište. 2013. godine “Klimaoprema” je donijela odluku o gradnji svoje prve tvornice u Novoj Gradiški, 2015. godine puštena je u rad, a već krajem 2016. godine naši su kapaciteti bili popunjeni, stoga smo donijeli odluku o daljnjem širenju.

Već sada smo predvidjeli novu investiciju koja će zasigurno ići kroz period od dvije, tri do pet godina. Stoga smo se odlučili za kupnju dodatnog zemljišta u Industrijskom parku  kako bi mogli u doglednoj budućnosti krenuti s širenjem naših kapaciteta – kazao je  Sergio Galošić.

Related Post

MOBILNI ŠALTERSKI URED

Autor - 30/03/2015 0
SLAVONSKI BROD, 30. ožujak 2015. – Ministarstvo unutarnjih poslova osiguralo je korištenje mobilnog šalterskog ureda na području Policijske uprave brodsko-posavske.

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 20/05/2016 0
SLAVONSKI  BROD – U prostorijama Obrtničke komore u Slavonskom Brodu, potpisan je Sporazum o suradnji obrtničkih komora Brodsko-posavske i Posavske…