KOD BANIĆEVCA TEŠKO OZLIJEĐEN MAĐARSKI MOTOCIKLIST

1566 0

NOVA GRADIŠKA, 23. lipnja 2014. – U petak oko 13 sati na dionici državne ceste (D51) u blizini mjesta Banićevac došlo je do prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen motociklist.

Kolnikom državne ceste iz smjera sjevera prema jugu kretao se motocikl, mađarskih registracija, kojim je upravljao 61-godišnji mađarski državljanin. Prilikom izlaska iz lijevog zavoja motocikl je naišao na razlivenu masnu tekućinu na kolniku uslijed čega je vozač izgubio nadzor nad motociklom i pao zajedno s motociklom na asfaltnu površinu, a potom se u klizanju po toj površini zaustavio na istočnoj putnoj bankini. Vozaču motocikla medicinska pomoć je pružena u bolnici u Novoj Gradiški gdje su mu ozlijede okvalificirane kao teške tjelesne ozlijede, pa je zadržan na liječenju. Djelatnici hrvatskih cesta su izašli i na mjestu nastanka masne mrlje posuli sredstvo radi uklanjanja masne tekućine s kolnika.

 

Policija je obavila očevide na mjestu prometne nesreće i kriminalističko istraživanje na okolnosti nastanka masne mrlje na kolniku. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija će protiv 47-godišnjeg vozača traktora s područja općine Cernik nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. Naime, vozač traktora je osumnjičen da je propustio ukloniti s kolnika tvari koje su s njegovog vozila pale na cestu, odnosno uljnu tekućinu koja je s njegovog traktora iscurila na kolnik uslijed čega je došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Related Post

DOBRO PIJAN

Autor - 18/08/2015 0
NOVA KAPELA, 18. kolovoza 2015. – Dana 14. kolovoza, oko 21.55 minuta, na području općine Nova Kapela, 56-godišnjak je remetio…

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 04/04/2016 0
Najveća koncentracija alkohola od 2,29 promila, očitana 31. ožujka u mjestu Vrbova, kod 53-godišnjeg vozača osobnog automobila NG registracija