KONCERTI, BASEBALL, JEZIČNI TEČAJEVI… Srpanj baptističke crkve Nova Gradiška

647 0

NOVA GRADIŠKA 1. kolovoz 2011. – Članovi baptističke crkve Nova Gradiška održali su u prostorijama svoje crkve tečaj engleskog jezika za djecu od 8 do 14 godina. Ovo je bila sjajna prilika za školarce koji su se htjeli bolje pripremiti za nadolazeću školsku godinu ili pak samo osvježiti i upotpuniti već usvojeno znanje. Posebnost ovog

tečaja su i strani predavači, točnije Englezi i Amerikanci uz koje su djeca lakše usvajala naučeno. Predavanja nisu bila konvencionalna nego se nastojalo ostvariti što više dijaloga sa samom djecom te ih na taj način što više osloboditi u izgovoru. Svih šesnaestoro polaznika dobilo je diplome.

Marljiv mjesec srpanj baptisti su u petak zaokružili još jednim koncertom naziva „Acapella i Southern Gospel“ Gardner Tria i ostalih na gradskoj pozornici ispred koje se okupilo ipak nešto više posjetitelja nego prošli puta na koncertu “Adonai”..

Koncerti, baseball, jezični tečaj… što reći nego pohvaliti organizatore na uloženom trudu kojega su uložili za građane Nove Gradiške, posebno za djecu.

Related Post

TRAŽI SE DIREKTOR

Autor - 03/05/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 3. svibanj 2012. – Iako je natječaj okončan, povjerenstvo za izbor direktora Gradskog radio d.o.o. je obavilo posao,…