KONSTITUIRANI MJESNI ODBORI

1734 0

OKUČANI, 20. srpnja. 2010. – Nakon provedenih izbora konastituirani su mjesni odbori na području općine Okučani. Kako doznajemo od Milorada Oršulića – Micana, predsjednika izbornog povjerenstva, u svih šest mjesnih odbora izabrani su predsjednici i njihovi zamjenici. Najviše uspjeha imala je HDZ koja je ukupno izborila 32 vijećnika u MO.

 HSS je dobio povjerenje birača za 4, HSP „Ante Starčević“ za 3, SDP za 2 i Nezavisna lista Vojislava Mandića 2 vijećnička mjesta.

U Mjesnom odboru Rogolji, koji obuhvaća mjesta Gornji Rogolji. Donji Rogolji, Bobare, Lještani, Širinci, Mašićka Šagovina i Žuberkovac, za predsjednicu je izabrana Vinka Žnidarčić, a za zamjenika predsjednice Radovan Dobričić. Članovi su Suzana Likić, Pero Blatanić, Zoran Preradović, Borivoje Angelovski i Jovan Trifunović za članove.

 

U Mjesnom odboru Ternakovac – Bijela Stijena predsjednik je Marinko Šimić, a zamjenik predsjednika Josip Mijić. Članovi su Ivan Lovrić, Suzana Ošap, Ivan Jelaš, Anto Mamić, Nikica Matijević i Milan Rađenović.  

U Mjesnom odboru Cage – Benkovac predsjednik je Krešimir Čolaković, a zamjenik predsjednika Kazimir Kljajić. Članovi su Davor Mamuza, Mario Prgomet, Ana Barišić, Luka Duspara i Nada Jozić.

 

U Mjesnom odboru Okučani za predsjednika je izabran Miroslav Lovrić, a za njegovog zamjenika Vladimir Debeljak. Članovi su Katica Horvat, Andrej Maras, Nataša Vulić, Goran Lalić, Jure Mandir i Dragan Basarić.

 

U Mjesnom odboru Bodegraj-Lađevac predsjednik je Pavle Gubić, a zamjenik predsjednika Petar Salamun. Članovi su Vesna Salkić, Kata Manzeta, Ivan Golem, Zlatko Begić, Vid Stojak, Petar Pujić i Milorad Kočić.

 

U Mjesnom odboru Vrbovljani – Čovac predsjednik je Marko Ljevar, a njegova zamjenca Nada Dragičević. Članovi su Luka Tomić, Ivan Jularić, Kaja Kljajić, Marinka Blažević, i Miladin Savičić.  

Related Post

“Daj pet za Vukovar”

Autor - 13/11/2011 0
U povodu obilježavanja 20. godišnjice junačkog otpora i pada grada Vukovara, članovi planinarskog društva Belveder iz Biograda na Moru i…