KONSTITUIRANO OPĆINSKO VIJEĆE STARE GRADIŠKE

718 0

STARA GRADIŠKA, 6. lipanj 2013. – Zvonko Pejaković obnašat će u naredne četiri godine dužnost predsjednika Općinskog vijeća Stara Gradiška, a zamjenik mu je Tvrtko Beganović.

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Stare Gradiške bila je nakon izbora prva konstituirajuća sjednice jedne jedinice lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji. Mirko Vilajtović, predstojnik ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji nije imao težak posao. HDZ-e ima većinu u od sedam vijećnika u Vijeću koje broji dvanaest članova pa su sve odluke donesene većinom uz samo dva suzdržana glasa.

 

Članovi Općinskog vijeća s liste HDZ-ea su:ZVONKO PEJAKOVIĆ, IVICA NEZIĆ, ROBERTA ŠIŠIĆ i MIHAJLO MATOKANOVIĆ, TVRTKO BEGANOVIĆ i IVAN MATOKANOVIĆ koji su u Vijeće ušli kao zamjenici za Velimira Paušića i Željku Zečević koji su zbog nespojive dužnosti mandat stavili u mirovanje te NIKOLA SMOČILAC koji je izabran s liste HDZ-a kao predstavnik srpske nacionalne manjine.

 

Članovi Vijeća iz redova koalicijske liste SDP, HSU, HNS- liberalni demokrati su: KREŠO NEZIĆ, JOSIP JOKIĆ i JOSIP KIKIĆ koji je zamjena za Živka Guberovića.

 

Preostala dva člana su NIKOLA TRAPIĆ (HSS) i MIROSLAV DEVIĆ (HSP).

 

Podsjetimo da je u prvom krugu za načelnika izabran VELIMIR PAUŠIĆ sa zamjenikom DAMIROM FIGURIĆEM.

Related Post

OPĆINA STARA GRADIŠKA

Autor - 08/07/2014 0
STARA GRADIŠKA, 8. srpnja 2014. – Nakon obnove novim sjajem zabljesnula je općinska zgrada u Staroj Gradiški. Tijekom 2013. godine…

Općinska odličja

Autor - 30/09/2011 0
  STARA GRADIŠKA, 29. rujna 2011. – Najsvečaniji dio svečane sjednice Općinskoga vijeća upriličene u povodu Dana općine bila je dodjela…