KONSTITUIRANO OPĆINSKO VIJEĆE STARE GRADIŠKE

1025 0

STARA GRADIŠKA, 6. lipanj 2013. – Zvonko Pejaković obnašat će u naredne četiri godine dužnost predsjednika Općinskog vijeća Stara Gradiška, a zamjenik mu je Tvrtko Beganović.

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Stare Gradiške bila je nakon izbora prva konstituirajuća sjednice jedne jedinice lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji. Mirko Vilajtović, predstojnik ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji nije imao težak posao. HDZ-e ima većinu u od sedam vijećnika u Vijeću koje broji dvanaest članova pa su sve odluke donesene većinom uz samo dva suzdržana glasa.

 

Članovi Općinskog vijeća s liste HDZ-ea su:ZVONKO PEJAKOVIĆ, IVICA NEZIĆ, ROBERTA ŠIŠIĆ i MIHAJLO MATOKANOVIĆ, TVRTKO BEGANOVIĆ i IVAN MATOKANOVIĆ koji su u Vijeće ušli kao zamjenici za Velimira Paušića i Željku Zečević koji su zbog nespojive dužnosti mandat stavili u mirovanje te NIKOLA SMOČILAC koji je izabran s liste HDZ-a kao predstavnik srpske nacionalne manjine.

 

Članovi Vijeća iz redova koalicijske liste SDP, HSU, HNS- liberalni demokrati su: KREŠO NEZIĆ, JOSIP JOKIĆ i JOSIP KIKIĆ koji je zamjena za Živka Guberovića.

 

Preostala dva člana su NIKOLA TRAPIĆ (HSS) i MIROSLAV DEVIĆ (HSP).

 

Podsjetimo da je u prvom krugu za načelnika izabran VELIMIR PAUŠIĆ sa zamjenikom DAMIROM FIGURIĆEM.

Related Post

OPĆINA STARA GRADIŠKA

Autor - 05/12/2012 0
Za 2012.godinu prije svega treba reći da ju obilježava opća kriza i nedostatak financijskih sredstava. Osjetilo se to i u…