LIBERALI ZA VINKOVO

538 0

SLAVONSKI BROD, 23. siječanj 2014. – Liberali su tradicionalno, već petnaest godina za redom na brodskom Trgu Pobjede proslavili su dan Sv. Vinka kao prvo zbog očuvanja tradicije i kulture proizvodnje i pijenja vina.

Svake godine u sve većem broju je posjećena ova manifestaciju i HSLS-ov štand.

 

Uz kuhano vino i kobasice, sve goste i nazočne je zabavljao i TS “Širok šor”.

 

Predsjednica ŽV HSLS-a Ružica Vidaković i Marijan Šabić u ime brodskog HSLS-a su najavili ovo obilježavanje povodom Sv. Vinka i naredne godine. Uputili su lijepe želje svim vinogradarima i poželjeli im rodnu i uspješnu godinu, kako u proizvodnji tako i u plasmanu vina.

 

Također su naglasili da će ovu tradiciju nastaviti i zbog toga jer se građani svake godine unaprijed interesiraju za ovakav vid druženja, pogotovo oni koji nemaju mogućnost ovaj dan obilježiti u svojim vinogradima i podrumima.

Related Post

HSLS UPOZORAVA

Autor - 19/12/2013 0
Hrvatska Vlada ne želi ukinuti besmislene županije, tristotinjak besmislenih općina i zatvoriti desetine neučinkovitih državnih agencija, ne želi smijeniti nesposobne…

HSLS

Autor - 24/02/2013 0
U ovom trenutku 250.000 građana ima blokirane račune, od čega su više od 100.000 stanovnici Zagreba. Stoga je HSLS odlučio…