LJEKARNE ZUBOVIĆ – AFIRMIRANA ZDRAVSTVENA USTANOVA S CERTIFIKATOM ISO 9001:2008

1084 0

21.02.1994. započinje s radom Ljekarna Mirjana Zubović; u iznajmljenom prostoru u Gundulićevoj 18. Zaposlenici su farmaceut vlasnik i tehničar. 1996. ljekarna seli u vlastiti prostor u Gundulićevoj 21. Broj zaposlenih se s vremenom povećava jer raste i broj korisnika usluga, njegujući stručni i moralno etički pristup pacijentu. Iz godine u godinu uzstručno

kadrovsko ekipiranje, puno se pažnje posvećuje uređenju prostora, nabavi nove opreme i uređaja koji će poslužiti pacijentima, te olakšati rad zaposlenima.

 

Prateći sve novine u zdravstvu i struci, pohađajući tečajeve usavršavanja nastojimo pacijentima pružiti maksimalnu uslugu i informacije o lijeku, pomoćnim ljekovitim pripravcima, zdravu načinu života, racionalnoj automedikaciji.

 

Gundulićeva 21

 

01.11.1998 god. počinje s radom druga ljekarna u Relkovićevoj 32. U suvremeno opremljenom prostoru mogućnosti stručnog rada dobivaju novu vrijednost. Broj magistara farmacije i farmaceutskih tehničara se povećava tako da ustanova danas broji 6 magistri farmacije i 8 farmaceutskih tehničara.

 

Relkovićeva 32

 

2007 god. počinje s radom treća jedinica tj. Podružnica Ljekarna Rešetari. Tim postupkom pomogli smo i lokalnoj samoupravi da nakon početka rada Ordinacije opće prakse zaokruži zdravstvenu skrb svojih žitelja.

 

Podružnica Rešetari

 

Budućnost nam nalaže stalnu budnost i praćenje stalnih promjena i novina u struci, njihovo usvajanje kako bi briga za pacijenta bila na najvišoj razini. Stalnom edukacijom osoblja, unapređenjem i poboljšanjem opreme i uvjeta rada, ljekarnička skrb po načelima dobre ljekarničke prakse u našoj ustanovi bit će u potpunosti ispunjena.

ISO 9001:2008 CERTIFIKAT

Related Post

GRAD NOVA GRADIŠKA ČESTITKA

Autor - 04/08/2012 0
Slaveći Dan domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i Dan pobjede prisjećamo se svih hrabrih hrvatskih branitelja koji su svoje živote…

NESTALA MAČKA

Autor - 21/08/2013 0
U ponedjeljak 12. kolovoza na području Mažuraničeve i Voćarske ulice nestala je dugodlaka mačka. Glava i rep su smeđo-crne boje…