LJEPŠA RAKAS-VUJČIĆ: Svoj posao ću raditi časno, pošteno i odgovorno

1110 0

NOVA GRADIŠKA –  Zahvaljujem se na  jednoglasnoj podršci na izboru za predsjednicu Gradskog vijeća Grada Nove Gradiške. Obećavam, vama ovdje u vijećnici, a i svim našim Gradiščankama i Gradiščanima, koji su nam dali povjerenje da uđemo u ovo časno mjesto i  ovu vijećnicu, da   ću sjednice Gradskog vijeća voditi u skladu s Zakonom, Poslovnikom i Statutom  Grada Nove Gradiške, vodeći računa o potrebama  naših građana.

Lista SDP-a i Hrvatskih laburista je u prvom krugu dobila gradonačelnika i zamjenike, te deset gradskih vijećnika, znači apsolutnu   većinu u Gradskom vijeću. To nam ne treba davati  neka velika krila  jer to znači jedan odgovoran, težak i krvavi rad za dobrobit našeg grada i ljudi koji su nas izabrali. Nije bila mala stvar 21. svibnja dobiti ovoliko  povjerenje građana. To povjerenje građana nas jako obvezuje.

Poštovane Novogradiščanke i Novogradiščani   hvala vam na ovakvom izboru, a ja vam obećavam da ću kao i do sada  svoj posao raditi časno, pošteno i odgovorno- kazala je predsjednica Gradskog vijeća dr.  Ljepša Rakas-Vujčić.

Related Post

OTVOREN SLAVONSKI DUĆAN

Autor - 24/03/2018 0
Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA, 24. ožujka 2018. – Zajednica proizvođača novogradiškog kraja koju čine Grad Nova Gradiška i Općine…