LJETNI KAMP BALE: Djeca s područja općine Rešetari će i ove godine na ljetovanje u Istru

313 0

Autor Franjo Samardžić, Foto DND Rešetari

 

REŠETARI,  4. lipnja  2022. – Općina Rešetari i DND Rešetari organiziraju ljetni kamp  BALE 2022.  Kamp se organizira za za djecu od 3. razreda osnovne škole i mlade do 8. razreda osnovne škole s područja Općine Rešetari. Ljetni kamp bit će organiziran  od 04. srpnja do 10. srpnja 2022. godine u Općini Bale u kampu Colone, Istarska županija.

-Općina za polaznike kampa osigurava smještaj u opremljenim šatorima, sve potrebne sadržaje i stručno vodstvo, te bogati program aktivnosti i animacije, dok bi roditelji participirali u troškovima prehrane i puta, što iznosi za  6 DANA= 700, 00 KUNA ( MOGUĆNOST PLAĆANJA U 2 RATE). A uključuje svakodnevno DORUČAK, RUČAK, UŽINU I VEČERU, kao i obilazak Istarske županije i ostale aktivnosti.

Molimo zainteresirane za boravak u ljetnom kampu da popune prijavnicu i pošalju ju isključivo putem maila na adresu: dndresetari@gmail.com

Prijave upisa počinju od 03.06.2022. s početkom od 16:00 sati i traju do popunjena mjesta polaznika ljetnog kampa.

Prijavnice koje budu poslane prije vremena naznačenog u ovoj prijavnici neće biti važeće.

Broj polaznika ograničen na 45 djece.

Rezultate upisa objaviti ćemo na facebook stranici društva (https://hr-hr.facebook.com/DrustvoNasaDjecaResetari/) , te na web stranici Općine Rešetari dana 06. lipnja 2022. godine.

O svim detaljnijim uputama polaznika ljetnog kampa biti ćete obaviješteni na vrijeme.

Molimo roditelje na razumijevanje te da postupe prema pravilima koje smo naveli u prijavnici , navodi predsjednica Društva „Naša djeca“ Rešetari Sanja Kolaković

Related Post