LJETO U KNJIIŽNICI

2164 0

NOVA GRADIŠKA – Na Odjelu za djecu Gradske knjižnice Nova Gradiška danas je održano još jedno ljetno druženje novogradiških mališana. Bila je to edukativna-kreativna radionica pod nazivom “JEDNOG VRUĆEG LJETA KOD DR. VETA”

koju su pripremili voditelji Martin KNEŽEVIĆ, univ. mag.med.vet. i knjižničarka Anka Višić.

 

Djeca su došla sa svoji m kućnim ljubimcima i kroz druženje imali se priliku saznati da kućne ljubimce nije dovoljno samo imati i voljeti ih već da se o njima treba i brinuti. Posebno treba brinuti o njihovom zdravlju, te o opasnostima koje na njih vrebaju u kući i prirodi od nametnika kao što su buhe i krpelji koji su opasniji nametnici. Djeca su informirana o zaštiti i prevenciji, te o bolestima koje prenose.

 

Završna radionica ovogodišnjega „LJETA U KNJIĆŽNICI“ održat će se u četvrtak, 18. kolovoza 2016. godine s početkom u 9 sati i nosi naziv „VIJORIMO U BOJAMA LJETA“. Likovno je to edukativna i plesna radionica čiji će voditelji biti Ivan Stanišić, student Likovne akademije u Zagrebu te Gabriela Jupek, studentica Povijesti umjetnosti na FF-u u Zagrebu. Djeca će izrađivati i oslikavati vedre zastave – dar i ures Gradu za Novogradiško kulturno i glazbeno ljeto.

 

Posljednja radionica ovogodišnjeg Ljeta u knjižnici bit će i prilika da se održi simbolična proslava 15-oga rođendana LJETA U KNJIŽNICI.

Related Post

„LJETO U KNJIŽNICI“

Autor - 12/07/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 12. srpnja 2016. – „Svako slovo nešto novo“ naziv je prve ovogodišnje kreativno-edukativne radionice održane 11. srpnja na…