LJUBITELJI ŽIVOTINJA TRAŽE POMOĆ ZA NEZBRINUTE PSE

865 0

Za štence je osigurana hrana, a i eventualni veterinarski troškovi će biti podmireni. Treba im samo mjesto gdje se mogu skloniti od hladnoće.U Franjevačkom samostanu u Cerniku na udomljavanje čekaju tri štenca stara dva mjeseca

 

NOVA GRADIŠKA, 30. siječanj 2014. – Skupina građana, koja sve teže drži korak s potrebom zbrinjavanja napuštenih pasa i mačaka u našem gradu, obraća se sugrađanima koji vole životinje da im se pridruže.

 

U ovo zimsko vrijeme i temperaturama ispod ništice na novogradiškim ulicama svakodnevno se susreću nove napuštene životinje. Pozivaju sugrađane koji vole životinje da pokušaju u svojim domovima, šupama, dvorištima naći mjesta kako bi primili na privremeni smještaj pse koji su u ovoj zimi napušteni u našem gradu.

 

Trenutno imaju dojave o tri šteneta raznih uzrasta koji su viđeni na raznim mjestima. Hitno im je potreban privremeni smještaji da prežive zimu. Za njih je osigurana hrana, a i eventualni veterinarski troškovi će biti podmireni. Treba im samo mjesto gdje se mogu skloniti od hladnoće. Svi koji imaju srca i mjesta u svom domu mogu se javiti na tel. 095/814-0775 ili 098/805-105.

 

Na udomljavanje u Franjevačkom samostanu u Cerniku čekaju i tri štenca mješanca manjeg rasta, stara oko dva mjeseca. Mogu se pogledati svaki dan prije podne.

Related Post