LOPOV ZA PRIMJER: S parkirališta „posudio“ nezaključan automobil s ključevima, malo se vozio i automobil vratio

1106 0

SLAVONSKI BROD – Iako je zaradio kaznenu prijavu zbog, kako navodi Policija, počinjenja kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, muškarac koji je „posudio“ s parkirališta nezaključan automobil s ključevima u kontakt bravici, malo se vozio i vratio automobil, mogao bi uz kaznenu prijavu, da ih Policija daje, dobiti barem preporuku od za blažu kaznu. Preporuka kao upozorenje vlasnici automobila koja je ostavila nezaključan automobil s ključevima, ali i svim ostalim vozačima.

-Jučer, 26. srpnja 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom kojeg sumnjiče da je dana 17. lipnja 2017.godine oko 10,00 sati na Trgu Svetog Antuna u Slavonskom Brodu sa parkirališnog prostora otuđio nezaključani osobni automobil marke „Golf“, vlasništvo 25-godišnjakinje, koja je ključ od automobila ostavila u kontakt bravici.

Istog dana oko 12,00 sati osumnjičeni je vratio otuđeni automobil i ostavio ga na mjestu odakle ga je bio i otuđio.

Policija protiv počinitelja podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Službenici Policijske postaje Slavonski Brod bili su učinkoviti u još jednom sličnom slučaju.

Jučer su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 19. i 20-godišnjakom koje sumnjiče da su dana 25. veljače 2016. godine na području Slavonskog Broda uporabom original ključa koji se nalazio u kontakt bravici otuđili nezaključani osobni automobil marke „Fiat Punto“, vlasništvo 38-godišnjaka, koji je također ostavio ključ automobila u kontakt bravici.

Automobil je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela krađe.

Related Post