LOPOVI KRADU VIKENDOM – Krađe u Novoj Kapeli, Slavonskom Brodu, Vrpolju i Novoj Gradiški

718 0

NOVA GRADIŠKA, 9. svibanj 2011. – Tijekom noći u mjestu Nova Kapela nepoznati počinitelj je lomljenjem cilindrične brave na ulaznim vratima jednog kioska provalio u unutrašnjost kioska i otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta. Materijalna šteta je bez stručne procjene oko 10 tisuća kuna. Policija započinje kriminalističko istraživanje, a protiv za sada nepoznatog počinitelja

slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu Nova Gradiška za kazneno djelo „Teška krađa“. U razdoblju od subote popodne do danas ujutro nepoznati je počinitelj ušao prozor (manjih dimenzija na visini oko 3 metra) u prostorije jednog fakulteta u Slavonskom Brodu, gdje je provalio u aparat za tople napitke iz kojeg je otuđio novac. Policija započinje kriminalističko istraživanje, a protiv za sada nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu za kazneno djelo „Teška krađa“.

 

U subotu od ponoći do 3 sata ujutro na području općine Vrpolje nepoznati je počinitelj provalio u jedan ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio oko tisuću kuna pologa iz kase, jedan „LCD“ televizor i veću količinu kovanog novca iz više aparata za zabavu u koje je također provalio. Materijalna šteta je bez stručne procjene oko 3 tisuće kuna. Policija započinje kriminalističko istraživanje, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Teške krađe“.

 

Jučer iza ponoći nepoznati počinitelj je ušao kroz prozor (manjih dimenzija, oko 1 metar od tla) u prostorije jedne srednje škole u Slavonskom Brodu i provalio u aparat za tople napitke iz kojeg je otuđio novac. Policija je započela kriminalističko istraživanje, a protiv za sada nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Teške krađe“.

 

U petak popodne policija je zaprimila kaznenu prijavu od 61-godišnjaka s područja Nove Gradiške za kazneno djelo „Krađe“. Muškarac je prijavio policiji da mu je u razdoblju od 1. ožujka do 6. svibnja ove godine nepoznati počinitelj iz dvorišta i dvorišnih zgrada napuštene obiteljske kuće na području općine Staro Petrovo Solo otuđio 20-ak komada aluminijskih cijevi dužine 2,5 metara, stari zaprežni željezni plug, jedan muški bicikli, rabljeni štednjak, jedan kuhinjski stol sa 6 stolica, 6 kuhinjskih elemenata, jednu željeznu ploču dimenzija 2 x 3 metra, debljine 2 do 3 cm i više komada raznog alata. Policija je započela kriminalističko istraživanje, a protiv za sada nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Krađe“.

Related Post