Mario Mandžukić posjetio policijsku upravu

892 0

Autor PUBP, Foto: PU brodsko-posavska i Sbplus portal

SLAVONSKI BROD, 18. srpanj 2018.

Danas je u Slavonskom Brodu, na gradskom Korzu, povodom povijesnog uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije, organiziran doček nogometaša Maria Mandžukića. Prije samog odlaska na gradsko Korzo, Mario Mandžukić je unatoč gužvama i brojnim obvezama, odvojio vrijeme za kratki posjet Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, kojom prilikom je sa načelnikom Valićem razmijenio koju riječ, a nakon toga se vrlo rado fotografirao sa policijskim službenicima.

Mnoštvo oduševljenih građana, na Korzu u Slavonskom Brodu, „vatreno“ je pozdravilo svog zemljaka i proslavilo uspjeh hrvatske reprezentacije.

Policijski službenici su osiguravali ovaj događaj i doček našeg reprezentativca, koji je prošao u najboljem redu uz pozitivno oduševljenje i euforiju prisutnih.

Svi su u tom trenutku bili ponosni što su Hrvati. Jednako tako ponosni su bili i policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske na svog zemljaka Mandžukića. Bez obzira na ishod pojedinačne utakmice, djelatnici policijske uprave su od samog početka Svjetskog nogometnog prvenstva kontinuirano podupirali Vatren

Related Post

Napokon semafori kod Fine

Autor - 01/08/2019 0
Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA, 1. kolovoza 2019. – Treba još malo strpljenja za vozače i pješake pa će promet…