MATEJ PREDOJEVIĆ PETRIĆ TRIO – 2. lipnja u 21 sat otvara manifestaciju Volim ljeto i kulturu

436 0

S osobitim veseljem vas pozivamo na prvi koncert u sklopu manifestacije Volim ljeto i kulturu. Matej Predojević Petrić trio nastupit će u Gradskom parku, 2. lipnja s početkom u 21:00 sati. Trio čine Leopold Stašić, violina; Davor Nečak, klavir i Matej Predojević Petrić, vokal-gitara.

Trio je osnovan 2018. godine te je nastupao na mnogobrojnim koncertima i svečanostima. Ono što čini ovaj trio specifičnim je vrlo raznolik repertoar. Od talijanskih canzona i jazza preko Franka Sinatre i Dean Martina sve do domaćih uspješnica i starog dobrog popa i rocka. 

Na violini je jedan od najboljih mladih hrvatskih violinista Leopold Stašić koji nastupa s mnogim vrhunskim i poznatim umjetnicima poput Vanne, Jacquesa Houdeka, Severine, Rade Šerbedžije, Ante Gele i mnogim drugima. Na klaviru nastupa Davor Nečak iz Bitole (Makedonija), mladi multiinstrumentalist, kompozitor i operni solist riječkog HNK dok je na vokalu i gitari Matej Predojević Petrić – tenor, član opernog ansambla HNK Osijek te gostujući solist narodnih kazališta uRijeci, Splitu i Zagrebu.

Manifestaciju Volim ljeto i kulturu organizira Pučko otvoreno učilište “M. A. Relković” Nova Gradiška u partnerstvu s Turističkom zajednicom Grada Nova Gradiška.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.

Related Post

Autor - 17/01/2019 0
OSIJEK – Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek otvara svoja vrata desetu godinu zaredom, i to 19. i 20. siječnja u trgovačkom…