MEMORIJALNI TURNIR BOJAN MAGLOV

1012 0

Bojan Maglov rođen je 14.lipnja. 1988. godine. njegova obitelj i prijatelji

prošle godine su proslavili njegov rođendan u veselju, radosti i pjesmi, no ove godine njegov rođendan je obilježen upravo onako kako bi on to htio: uz partiju dobrog nogometa na terenu, uz prijatelje koji su za njega organizirali memorijalni turnir i sjećanje na njega i godine odrastanja, prvih ljubavi idobrih utakmica.

 

Na Memorijalnom turniru “Bojan Maglov” odigrane su 4 utakmice na gradskom stadionu NK”Sloga”. Prvo su na jednoj polovici stadiona na male golove igrali limači Sloga A i Sloga B pod vodstvom trenera Bojana Bokana i Marija De Ville, a konačan rezultat je bio 1:1.

 

Potom je uslijedio prigodni program tijekom kojeg je minutom šutnje odana počast tragično preminulom Bojanu Maglovu. Nakon toga je i započeo Memorijalni turnir. “Sloga” Nova Gradiška i “Postaja granične policije” odigrali su konačnim rezultatom 1:1, a identičan rezultat bio je i u drugom susretu između druge ekipe “Sloge” i “Prijatelji”. U zadnjoj utakmici sastali su se “Postaja pogranične policije” i “Prijatelji”,gdje je konačni rezultat bio 0:3.

 

Možda su utakmice i manje važne, važni su ljudi koji su se okupili u čast Bojanu Maglovu i pokazali kako ga nikada neće zaboraviti.

 

I kako njegovi suigrači kažu: “Sretan ti rođendan dragi Bojane, sve dok živi i jedan od nas – živjet ćemo oba”!

Related Post