MILKA PERKOVIĆ IZABRANA ZA PREDSJEDNICU OPĆINSKOG VIJEĆA U REŠETARIMA

5157 0

REŠETARI , 10. lipnja 2016. – Na jučer održanoj konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Rešetarti za predsjednicu je izabrana Milka Perković (HSLS), a za njene zamjenike Branko Babić (SDP) i Marko Sivonjić (HSS).

Sjednicu je, do izbora Mandatnog povjerenstva i verifikacije mandata članova Općinskog vijeća i utvrđivanje Milke Perković kao članice Općinskog vijeća koja je predsjedala sjednicom do izbora predsjednika, vodio Mario Vučetić, predstojnik Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji.

U Mandatnu komisiju su izabrani Hrvoje Milak (predsjednik), Maja Marjanović i Marko Sivonjić (članovi), a u Komisiju za izbor i imenovanja Željko Marinović (predsjednik), Tomislav Došlić i Gordana Marosavljević (članovi).

Zbog nespojivosti obnašanja dužnosti načelnik ZlatkoAga je svoj mandat vijećnika stavio u mirovanje, sa umjesto njega općinski vijećnik je postao Tomislav Došlić.

Sve odluke donijete su jednoglasno.

Na sjednici su nazočni bili načelnik Zlatko Aga i njegov zamjenik Željko Kolaković.

Lista HSLS-a, SDP-a i HNS-a osvojila je u Općinskom vijeću 8 mjesta. To su: TOMISLAV DOŠLIĆ ( zamjena za Zlatka Agu), MILKA PERKOVIĆ, ŽELJKO MARINOVIĆ, HRVOJE MILAK, BRANKO BABIĆ, ŽELJKO DOMAZETOVIĆ, MAJA MARJANOVIĆ I GABRIJELA VOJVODIĆ.

Lista HDZ-a i HDSSB-a osvojila je 4 mjesta u Općinskom vijeću. To su GORDANA MAROSAVLJEVIĆ, MIRKO VUKŠIĆ, VLADIMIR MAJETIĆ I VLADO BIZJAK.

Lista HSS-a osvojila je jedno mjesto i to je MARKO SIVONJIĆ.

Na povjerenju i izboru za predsjednicu Vijeća zahvalila se Milka Perković i kazala je da će opravdati ukazano povjerenje. Rad Općinskog vijeća smatra ozbiljnim i odgovornim, a Općinsko vijeće i njegove članove doraslima svim zadacima koji se pred njih stavljaju.

Načelnik Zlatko Aga je pozvao vijećnike na suradnju sa izvršnom vlasti i djelatnicima Općinskog upravnog odjela. Očekuje da će zajedno i odgovorno nastaviti ostvarivati rezultate od interesa za svoju zajednicu.

Related Post