MISS UNIVERSE – U Hotelu kralj Tomislav u subotu će se izabrati najljepše Slavonke i Baranjke

700 0

NOVA GRADIŠKA, 8. prosinac 2011. – Hotel kralj Tomislav tradicionalno je i ove godine organizator izbora za Miss universe Slavonije i baranje za Miss universe Hrvatske. U subotu u Hotelu kralj Tomislav, prosudbeno povjerenstvo neće imati ni malo lak

zadatak da u konkurenciji 14 djevojaka odabre najljepše i najperspektivnije mlade djevojke koje će našu regiju zastupati na izboru Miss universe Hrvatske.

 

Nakon castinga održanog u Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški u konkurenciju su ostale Novogradiščanke Mateja Vlainić, Ines Matijašević, Valentina Belančić i Nikolina Milinović, Ana Horvat iz Vinkovaca, Anita Modrić iz Velike, Magdalena Dubravac iz Blažević Dola, Nina Jandrić iz Osijeka, Matea Šebalj iz Rokovaca (Vinkovci), Albina Perić iz Osijeka, Petra Tivanovac iz Valpova, Elizabeta Burg iz Vrbanje, Iva Đelagić iz Osijeka i Dolores Đurašević iz Vinkovaca.

Djevojke su već u Novoj Gradiški i pripremaju se za izbor. U petak će za njih biti upriličen i tradicionalni prijem u gradskoj upravi, gdje će ih ugostiti predstavnici gradske vlasti i Turističke zajednice Nova Gradiška, upoznati ih s osobitostima grada i zaželjeti uspjeh na izboru za MIss universe.

Izbor za Miss universe Slavonije u Baranje odvija se pod medijskim pokroviteljstvom novagra.hr i Kauflanda.

Related Post

POSJET MINISTARA

Autor - 06/02/2015 0
REŠETARI, 5. veljače 2015. – Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar u petak će…