MJESNI ODBOR JUG

952 0

NOVA GRADIŠKA, 13. svibanj 2015. – Završeni su radovi na uređenju zemljišta na kome će mladež u Mjesnom odboru Jug dobiti prostor na kome će se moći okupljati.

Najmlađi stanovnici dobiti će igralište opremljeno rekvizitima za igru, a oni stariji igralište za male sportove.

Kako doznajemo od gradskog vijećnika Želka Bešlića, Grad je udovoljio zahtjevu Mjesnog odbora Jug za uređenje igrališta i kupio zemljište koje je poorano, poravnano i pripremljeno za sijanje trave.

Dječje igralište i igralište za male sportove nalazi se između ulica Kralja Zvonimira, Baruna Trenka i Kneza Trpimirea iz koje je napravljen pristupni put s drenažom i kanalima. Kako kaže, zemljište je površine 7.500 četvornih metara i na njemu je moguće graditi društveni dom koji nedostaje u ovom dijelu naselja.

Od gradonačelnika Željka Bigovića doznajemo da Grad Nova Gradiška u cijelosti snosi troškove i da su već nabavljeni rekviziti za dječje igralište koji će biti postavljeni kada se do kraja uredi prostor.

Related Post

SVJETSKI DAN BOLESNIKA

Autor - 11/02/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 11. veljače 2014. – Gradska organizacija HDZ-a tradicionalno humanitarnom akcijom obilježava 11. veljače – Svjetski dan bolesnika. Tim…

DOM HRVATSKIH BRANITELJA

Autor - 30/04/2015 0
Grad Nova Gradiška je primjer koji bi i drugi gradovi i županije trebali slijediti, da braniteljima osiguraju takav dom gdje…