MLADEN KAUŽLJAR PREDSJEDNIK NOVOGRADIŠKIH PRAVAŠA PODNIO OSTAVKU

678 0

NOVA GRADIŠKA, 27. lipnja 2011. – Mladen Kaužljar više nije predsjednik novogradiške podružnice HSP-a. Kako kaže, iz osobnih i nekih „tehničkih“ razloga podnio je pismenu ostavku i sada čeka razriješenje Županijskog vijeća HSP-a. Koji su to „tehnički“ razlozi nije želio reći. Kako neslužbeno doznajemo neporazum je nastao oko obilježavanje

nekih datuma i obljetnica. Ne djeluju ni njegovi zamjenici Željko Kraljić i Luka Novokmet pa obezglavljeni novogradiški HSP sada, čini se, do izbora novog predsjednika predvodi Mato Modrić (sl 2. – desno). Zajedno s Mirkom Dusparom (sl. 2. – lijevo), prvim čovjekom pravaša u Brodsko-posavskoj županiji, mogao se nedavno vidjeti na misi u Smrtiću na blagdan sv. Antuna Padovanskog. Misa je bila upriličena i u povodu Dana općine Gornji Bogićevcio na kojoj je, sada već bivši predsjednik novogradiških pravaša, Mlade Kaužljar dobio općinsko priznanje za doprinos koje su postigli mladi šahisti i Gornjih Bogićevaca, koje priprema za natjecanja.

Mladen Kaužljar samtra da bi trebalo održati novi Izborni zbor podružnice i izabrati novog predsjednika, ali i kompeltno vodstvo s novim Izvršnim odborom. Ostaje i dalje članom HSP-a.

 

Podružnica HSP-a Nova Gradiška na Izubornom zboru održanom 22. listopada 2010. godine izabrala ga je za predsjednika. Uspio je konsolidirati stranku koja je posljednijh godina doživljavala česta raslojavanja jer su se vodstva priklanjala nekim drugim politlčkim opcijama i na kraju napuštala HSP što se negativno odrazilo na njegov rad.

Anketa novagre.hr za izbor političara u 2010. godine, pogotovo njen rezultat i uvjerljiv izbor Mladena Kaužljara, predsjednika novogradiške podružnice HSP-a, mnoge je iznenadio budući da on nije bio među poznatim novogradiškim političarima. Anketa, bez obzira kakva ona bila, potvrđuje da je imao zavidnu pravašku potporu.

 

Related Post

HSP NOVA GRADIŠKA

Autor - 11/06/2012 0
Što se tiče situacije u Gradskom vijeću Nove Gradiške, pravaši smatraju da se radi o političkim igrama i pripremaju za…

OTAC DOMOVINE

Autor - 29/02/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 29. veljače 2016. – Povodom 120. obljetnice smrti Oca Domovine dr. Ante Starčevića, gradska organizacija HSP AS jučer…