HRVATSKA UDRUGA UMIROVLJENIKA OPĆINE OKUČANI ODRŽALA SVOJU IZBORNU SKUPŠTINU

596 0

Milorad Oršulić-Mican

OKUČANI 27. lipnja 2011. – Proteklog vikenda održana je izborna izvještajna skupština Hrvatske udruge umirovljenika općine Okučani. Za predsjednika je ponovno izabran Jure Zirdum, a za tajnicu Vesna Salkić. Izabrani su i novi članovi upravnog odbora. Uz predsjednika i tajnicu, koji u Odbor uzlaze

automatizmom, izabrano je još sedam članova, a to: Slavko Krištić, Zorka Kovandžić, Milenko Resanović, Tina Vukšić, Vinko Jelinić, Radojka Čeran i Mato Maleš. 

Za članove nadzornog odbora izabrani su: Vera Novljanin, Ivanka Pregun i Anto Pavlović. U stegovni sud izabrani su: Luka Opačak, Jakov Golub i Ilija Radman.

 

Što se tiče izvješća o radu udruge u proteklih godinu dana dosadašnji i novi predsjednik Jure Zirdum rekao je da se rad udruge uglavnom odnosio na nabavku drva na 10 rata, primanje uplata za drva i isplaćivanje financijskih sredstava dobavljaču. Obavljena je nabavka živežnih namirnica i zimnice na tri rate, isplate uskrsnica za najugroženije članove, obilaženje bolesnih članova te obitelji umrlih članova.

Glede financijskog izvješća Udruga je godinu završila pozitivno. Prihodi su bili u visini od 134.907,40 kn, a rashodi 116.784,16 kn, odnosno stanje na računu na datum 31. prosinac 2010. godine je bilo 18.123,24 kn.

Nakon skupštine, stotinjak okupljenih umirovljenika nastavilo je druženje uz prigodan domjenak u vatrogasnom domu u Okučanima.

Na skupštini je bio nazočan i predsjednik Općinskog vijeća Ivica Pivac

Predsjednik udruge Jure Zirdum i tajnica Vesna Salkić

 

Related Post

KONSTITUIRANI MJESNI ODBORI

Autor - 20/07/2010 0
OKUČANI, 20. srpnja. 2010. – Nakon provedenih izbora konastituirani su mjesni odbori na području općine Okučani. Kako doznajemo od Milorada…