Mladi novogradiški kuglač Lukas Španić na međužupanijskom natjecanju osvojio brončanu medalju

649 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 7. siječnja 2019. – Kako doznajemo od predsjednika Kuglačkog kluba “OBRTNIK-BAM” Josipa Tokića i i tajnice Vjekoslave Karešin u organizaciji KK NOVSKA u Novskoj je održan kuglački turnir mladih kuglačica i kuglača. Na međužupanijskom natjecanju mladih kuglača  nastupila su 52 kuglača iz 9 kuglačkih klubova iz 4 županije, a među njima i mladi novogradiški kuglači.

U kategoriji kuglača mlađih od 14 godina nastupio je IVAN BRDAR te s oborenih 394 čunja zauzeo 10 mjesto. U ukupnom plasmanu nakon 5 turnira je sedmi.

U kategoriji kuglača između 14 i 18 godina nastupila su dva kuglača. MIHAEL GLAVAŠ s 447 čunjeva zauzeo je sedmo mjesto i ukupnom plasmanu je peti, a LUKAS ŠAPIĆ sa oborenih 480 zauzeo je 3. mjesto i BRONČANU medalju. U ukupnom plasmanu zauzima šesto mjesto.

-Kao klub možemo biti zadovoljni rezultatima naših kuglača, iako znamo da mogu i bolje. Pred njima je još 5 turnira na kojima će vjerujemo biti još više oborenih čunjeva. Čestitamo svima na ostvarenim rezultatima i na budućim turnirima želimo im dobre rezultate- kažu u Kuglačkom klubu “OBRTNIK-BAM”.

Related Post

Visoka pobjeda Slavonke u Iloku

Autor - 17/10/2010 0
ILOK 17. listopada 2010. – Rukometašice Slavonke odigrale su utakmicu 3.Hrvatske rukometne lige, skupina Istok, u Iloku gdje su ostvarile…

JAVNO ZDRAVSTVO

Autor - 09/03/2013 0
SLAVONSKI BROD 9. ožujka 2013. – Zavod za javno zdravstvo u suradnji s Brodsko-posavskom županijom i Medicinskim fakultetom Sveučilišta u…