Načelnik Zlatko Aga otvorio izložbu KLD-a Rešetari u Hrvatskoj matici iseljenika

1295 0

Foto Moca / NG-buntovnici

ZAGREB – U petak 28. rujna 2018. godine u Hrvatskoj matici iseljenika u Zagrebu postavljena je izložba članova Književno-likovnog društva Rešetari, članova likovne sekcije koji žive van Hrvatske. Članovi književne sekcije tom prigodom pročitali su nekoliko pjesama iz zadnje zbirke koju je KLD Rešetari izdalo prije mjesec dana.

Uz predstavljanje udruge KLD-a, koju je predstavio predsjednik udruge Ivan DeVilla, slike je predstavila i uvela sve prisutne u likovnu kritiku kustosica Ljerka Galic, a u ime Hrvatske matice iseljenika sve prisutne pozdravio je zamjenik ravnatelja dr.sc. Ivan Tepeš i tajnica Matice Diana Mašala Perković.

Izložbu je otvorio i upoznao prisutne o općini Rešetari načelnik Zlatko Aga, koji je pohvalio suradnju Hrvatske matice iseljenika i Općine Rešetari, posebno pohvalivši rad KLD-a Rešetari i svih njenih članova u Hrvatskoj i van domovine koji vrijedno rade i predstavljaju općinu Rešetari u svijetu. Svim prisutnim se zahvalio što je omogućena izložba KLD-a u Hrvatskoj matici iseljenika u Zagrebu. (izvor Općina Reršetari)

Related Post