NAJMLAĐI NOVOGRADIŠČANI GRADU ZA ROĐENDAN: „ Kada zlatno sunce sja, Gradiško volim te ja!“

275 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 6. prosinca 2018. – Najmlađi Novogradiščani polaznici vrtića „Radost“ i „Maslačak“ priključili su se brojnim manifestacijama koje se ovih dana održavaju Gradu za njegov 270. rođendan. Tradicionalno su, predvođeni ravnateljicom Dječjeg vrtića Verom Trobić i svojim tetama došli u gradsku vijećnicu čestitati rođendan i pred gradskim čelnicima izvesti prigodan program. Ugostili su ih zamjenici gradonačelnika Ivana Trupina i Borislav Vidošić, te Mihaela Đeraj i Marko Ćosić.

Djeca iz vrtića „Radost“ i „Maslačak“ , skupine „Točkice“ i „Bombončići“, spontano su s pjesmom, koju su morali i ponoviti, Gradu čestitali rođendan, a donijeli su i prigodne poklone koje su sami izradili i koji krasiti ured gradonačelnika. Program su pripremili zajedno sa svojim odgojiteljicama: Jadrankom Kaksa, Sonjom Medvedović, Ružicom Kovačević, Teutom Tarbuk-Francetić i Tenom Šapina.

 

 

 

Related Post

TRAŽE SE VOLONTERI

Autor - 30/03/2017 0
NOVA GRADIŠKA – Gradsko društvo crvenog križa Nova Gradiška moli osobe koje su voljne volonterski pomoći pri dostavi obavijesti o…