Najmlađi Okučanci dobivaju dječje igralište

3248 0

OKUČANI, 5. studeni 2017. – U petak su počeli zemljani radovi koji prethode postavljanju opreme za dječje igralište u središtu Okučana. Najmlađi Okučanci svoj prostor za druženje i igru dobili su kod Doma zdravlja i Zavoda za hitnu medicinu. Uskoro će moći uživati na ljuljačkama, klackalicama, toboganima i ostalim rekvizitima namijenjenim za igru djece zahvaljujući HEP-u.

-Potpisali smo ugovor sa HEP-om koji nam je donirao 100.000 za dječje igralište. Vrijednost projekta je oko 120.000 kuna. Na području općine nemamo uređeno dječje igralište, a moramo imati barem jedno pravo dječje igralište opremljeno kvalitetnom opremom i rekvizitima za igru djece gdje će se djeca uz igru moći okupljati i družiti – kaže općinski načelnik Aca Vidaković.

Radove izvodi komunalno poduzeće „Sloboština“, a kada budu dovršeni i postavljena oprema, osim djece sigurno će biti zadovoljni i njihovi roditelji.

Related Post

OPĆINA OKUČANI

Autor - 07/01/2014 0
OKUČANI, 7. siječanj 2014. – Općinski načelnik Aca Vidaković potpisao je ugovore o dodjeli studentskih stipendija za osam studenata s…