Nakon Doma kulture slijedi energetska obnova Društvenog doma, zgrada Prekršajnog suda, „remonta“ i NK „Sloga“

1575 0

Autor Franjo Samardžić

Cilj nam je smanjiti rashode u institucijama koje u njima rade, a novac koji će ostati usmjeriti prema sadržajima s kojima se bave. Grad im, dakle, neće umanjivati novac za režije koje će biti manje i vratiti u gradski proračun već ćemo im ostaviti za organiziranje kvalitetnijih aktivnosti – kazao je gradonačelnik Vinko Grgić

NOVA GRADIŠKA, 21. veljače 2019. – Na jučerašnjem potpisivanju govora sa izvođačem radova za energetsku obnovu Doma kulture, vrijednu 3,1 milijun kuna, gradonačelnik Vinko Grgić najavio je energetsku obnovu još nekoliko zgrada u vlasništvu Grada.

Govorio je o energetskoj obnovi zgrade NK, „Sloge“ i projektu vrijednom 700.000 kuna, te obnovi Društvenog doma, zgrade „remonta“ i zgrade u kojoj je prekršajni sud. Prije nekoliko dana stiglo je rješenje i uskoro se očekuje potpisivanje ugovora i pokretanje postupka javne nabave.

-U ovom trenutku projektiramo i pripremamo za energetsku obnovu tri zgrade u vlasništvu Grada. Riječ je zgradi „remnota“, Društvenom domu i zgradi Prekršajnog suda. S tim projektima ćemo gotovo sve zgrade u vlasništvu Grada energetski obnoviti. Utrošit će se znatna sredstva. Lijepo je međutim kada za energetsku obnovu dobijete 50 posto sredstava od nekog drugog pa to možemo napraviti.

Cilj nam je smanjiti rashode u institucijama koje u njima rade, a novac koji će ostati usmjeriti prema sadržajima s kojima se bave. Grad im, dakle, neće umanjivati novac za režije koje će biti manje i vratiti u gradski proračun već ćemo im ostaviti za organiziranje kvalitetnijih aktivnosti – kazao je gradonačelnik Vinko Grgić.

Related Post