NAKON IZBORA ZA EU PARLAMENT

651 0

NOVA GRADIŠKA, 27. svibnja 2014. – Uvjerljiva pobjeda u Novoj Gradiški HDZ-a i koalicijskih partnera razlog je za slavlje nakon izbora za EU parlament ali i za zahvalu biračima koji su dali povjerenje listi HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, ZDS i HDS.

 

-Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice, cijenjeni simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice, zahvaljujemo se na povjerenju koje ste nam ukazali, glasujući za HDZ i koalicijske partnere na izborima za zastupnike u EU Parlamentu – navodi u zahvali dr. Dražen Oršulić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Nova Gradiška, pozivajući ih na izbore za Vijeća Mjesnih odbora Grada Nova Gradiška, koji će se održati 01. lipnja 2014. (nedjelja), te da ponovo glasuju za listu Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera.

Related Post

SVJETSKI DAN BOLESNIKA

Autor - 13/02/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 13 veljače 2013. – U ponedjeljak je u Općoj bolnici Nova Gradiška tradicionalno je obilježen Svjetski dan bolesnika.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE HDZ-a

Autor - 07/07/2014 0
Nakon unutarstranačkih izbora održanih prije dvije godine u Novoj Gradiški se okupila grupa dobrih, kvalitetnih i stručnih ljudi. Vrlo brzo…