NAKON TRAGEDIJE U BIJELOM BRDU

630 0

SLAVONSKI BROD, 27. veljače 2015. – Nakon tragedije na osječkom području, građani sa područja Policijske uprave brodsko-posavske, sve više se odlučuju na dragovoljnu predaju oružja. Tako je u vremenu od 23. do 27. veljače,

zabilježeno šest slučajeva dragovoljne predaje oružja. Građani iz Sibinja, Davora, Gornje Bebrine, Vrbove, Gundinaca i Slavonskog Broda, nakon odluke o dragovoljnoj predaji pozvali su policiju.

 

Na dogovorenu lokaciju upućeni su stručno osposobljeni policijski službenici, koji su na siguran način preuzeli 19 ručnih bombi (riječ je o bombama M-50, M-52 i M-75).

 

Policija podsjeća građane na aktualnu akciju „Manje oružja – manje tragedija“, te poziva i apelira na one, koji još uvijek u svojim domovima posjeduju oružje, streljivo ili druga minsko eksplozivna sredstva, koje ne jamči sigurnost i nije mu mjesto u kući, neka ih dragovoljno predaju. Dovoljno je nazvati policiju na broj telefona 192 i na dogovorenu adresu doći će policajci u civilnoj odjeći u civilnom automobilu. Korisne informacije u vezi akcije mogu se dobiti na besplatan broj telefona 08008892.

Related Post

OKUČANAC VOZIO S 2,08 PROIMILA

Autor - 20/10/2014 0
Policija iz prometa isključila 10 pijanih vozača SLAVONSKI BROD, 20. listopad 2014. – Tijekom proteklog vikenda na području policijske uprave…