NATJEČAJ ZA FIZČKE OSOBE

870 0

Ugradnju sustava na obnovljive izvore energije Brodsko-posavska županija fizičkim osobama daje 50 posto nepovratnih sredstava


NOVA GRADIŠKA, 4. lipanj 2013. – Iz tvrtke Progresys d.o.o. nas obavještavaju da je otvoren Javni natječaj za prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Brodsko-posavske županije u sufinanciranju projekta poticanja korištenja obnovljivih izvora energije (OIE) kod fizičkih osoba na području Brodsko-posavske županije za 2013. godinu.

 

Predmet sufinanciranja je ugradnja solarnih toplinskih kolektora za pripremu potrošne tople vode ili za pripremu potrošne tople vode i potporu grijanju (70 kućanstva) i ugradnja sustava za korištenje biomase – s kotlom na drvnu sječku/pelete ili s pirolitičkim kotlom na drva za pripremu potrošne tople vode i grijanje (30 kućanstava).

 

Korisnici sufinanciranja su fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije i fizičke osobe suvlasnici višestambenih zgrada koji se na Natječaj prijavljuju putem upravitelja zgrade ili ovlaštenog predstavnika suvlasnika zgrade. Objekt u koji se planira ugradnja mora se nalaziti na području Županije.

 

Troškovi opreme i ugradnje navedenih sustava u kućanstvima sufinancirat će se u iznosu od 50% nepovratnih sredstava, odnosno do maksimalnog iznosa od 15.000,00 kn(sa PDV-om) po kućanstvu.

 

Rok za dostavu prijava je 30 dana od dana objave natječaja 29.5.2013. godine, dakle do kraja lipnja 2013. Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici Županije u roku od 30 dana od isteka roka za dostavu.

 

Djelatnici tvrtke Progresys d.o.o. su Vam na raspolaganju za upite o uvjetima prijave i izradu natječajne dokumentacije, kao i izradu ponuda za sustave na obnovljive izvore energije (solarni sustavi i kotlovi na biomasu) koji su predmet ovog natječaja.

 

 

Kontakt:


Progresys d.o.o.

Industrijski park bb,Nova Gradiška

Tel: 035 332 227

Mob: 098 803 992, 098 926 8017

e-mail: info@progresys.hr

Related Post