NAVIJAČKA TUČNJAVA: Akteri tučnjave nakon nogometne utakmice u Gunjavcima dobili prekršajne prijave

1920 0

Potukli su se domaći navijači NK „Slavonac“ Gunjavci Drežnik i navijaču NK Psunj Sokol“ iz Okučana
NOVA GRADIŠKA, 11. rujna 2019. – Od navijačkih nereda i sukoba navijačkih skupina nisu imune ni nogometne utakmice na novogradiškom području. Jedan takav desio se u Gunjavcima kada je jedna osoba lakše ozlijeđena. Intervenirala je policija koja je nakon kriminalističkog istraživanja protiv sudionika ove masovne tučnjave podnijela prekršajne prijave. Potukli su se domaći navijači NK „Slavonac“ Gunjavci Drežnik i navijaču NK Psunj Sokol“ iz Okučana.
-Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad više osoba koje su 25. kolovoza, oko 19 sati, na području općine Rešetari, na nogometnom stadionu, po završetku nogometne utakmice narušavali javni red i mir na način da su zbog nesuglasica došli u verbalni, a potom i u fizički sukob u kojem je jedna osoba lakše ozlijeđena – izvijestila je Brodsko-posavska policija.
Policijski službenici protiv svih podnose prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. (Foto Radio NG)

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 10/06/2016 0
SLAVONSKI BROD – 8. lipnja 2016. godine u prostorijama Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije potpisano je preostalih pet ugovora o produljenju…

ČETVORICA KRALA BAKRENU UŽAD

Autor - 03/11/2010 0
NOVA GRADIŠKA 3. studeni 2010. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom muškaraca potvrdili…