„Ne dvoji – za drugog izdvoji“ – danas započinje humanitarna akcija Crvenog križa

553 0

NOVA GRADIŠKA, 10. listopada 2019. – Sa sloganom „Ne dvoji – za drugog izdvoji“ danas započinje 47. velika humanitarna akcija Hrvatskog Crvenog križa. I vi možete nekome olakšati život za samo nekoliko izdvojenih kuna i donacijom hrane.
Akciju „Solidarnost na djelu“ Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška započet će danas – 10. listopada – u popodnevnim satima – u gradu Nova Gradiška i nastaviti do kraja studenog 2019. godine na području 10 općina novogradiškog kraja.
Akcija započinje prikupljanjem novčanih priloga i hrane. Za donirani novac građani će od volontera Crvenog križa dobivati bonove s naznakom vrijednosti. Svi sudionici u akciji će biti vidljivo označeni posebnim znakom Crvenog križa.
Hranu koju građani doniraju mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa, Miroslava Kraljevića 6, svaki dan osim subote i nedjelje, od 8 do 14 sati sve do 20. prosinca 2019. godine.
Ravnatelj HCK GDCK Nova Gradiška Franjo Pavlović zahvaljuje se građanima koji su se prethodnih godina uključivali u akciju „Solidarnost na djelu“ i pomogli potrebitima. U ime Crvenog križa poziva ih, kao i ostale građane, da se uključe u ovogodišnju akciju.

Related Post