NESTALE OSOBE 17. kolovoza 2012.

677 0

IZ PROŠLOG BROJA:

Od sedam nestalih osoba pronađeno je šestero.

Policijska uprava osječko-baranjska još uvijek traga za Dudović Ivanom (1935.).

U OVOM BROJU DONOSIMO:

Alma Kahrič (1996.)

Mjesto i datum nestanka: Sesvete, 20.7.2012.

Opis: Alma Kahrič (15) visoka je oko 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i zelene oči. Srednje je tjelesne građe. Ona se još 20. srpnja ove godine udaljila sa adrese stanovanja Ladislava Šabana 16 u Sesvetama.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Pročitajte više


Marin Mujić (1997.)

Mjesto i datum nestanka: Mali Lošinj, 12.8.2012.

Opis: Marin Mujić (16) visok je 178 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči. Srednje je tjelesne građe. On se u nedjelju 12. kolovoza udaljio s adrese Del Conte Giovanni 6 u Malom Lošinju.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Pročitajte više


Brenda Sara Jovanović (1996.)

Mjesto i datum nestanka: Posavski Bregi, 16. 8. 2012.

Opis: Brenda Sara Jovanović (16) visoka je oko 170 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Ona se u četvrtak 16. kolovoza udaljila s adrese Dugoselska 22 u Posavskim Bregima. Od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu majicu, plave traperice i smeđe cipele. Brenda Sara govori talijanski jezik, dok hrvatski jezik govori slabije.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Pročitajte više


AKTUALNO

Tko može prijaviti nestanak osobe?

Nestanak osobe može prijaviti svatko tko ima saznanja ili opravdanu sumnju da je određena osoba nestala. Kad su u pitanju djeca i maloljetnici prijavu o nestanku podnosi roditelj, zakonski zastupnik ili skrbnik.

Dolazak u policijsku postaju kako bi prijavili nestanak osobe, prije svega je emotivno težak i stresan trenutak za prijavitelja. Važno je znati kako svaka policijska postaja raspolaže senzibiliziranim policijskim službenicima posebno obučenim za rad na takvim slučajevima.

Kako bi olakšali pronalazak nestale osobe policiji su važni osobni podaci, opis nestale osobe…

Pročitajte više

Related Post

NESTALE OSOBE

Autor - 20/03/2012 0
NENO Novosti je glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba – NENO kojeg objavljujemo svakog petka i donosimo vam profile osoba čiji su nestanci u…