Neuvjerljivi seniori i odlični veterani

522 0

29. studeni 2011. U utakmicama 8. i 9. kola 2.Hrvatske stolnoteniske

lige, Slavonska regija, Zapad, momčad Strmca nastupila je u Slavonskom Brodu i, nažalost, izgubila obje utakmice, protiv Graničara (1:4) i Budainke (3:4). Tri pobjede ostvario je raspoloženi Dražen Stanić i jednu Petar Čalušić. Za STK Strmac su još igrali:Davor Vidić i Dražen Jelančić. Nakon 9. kola Strmac zauzima solidno šesto mjesto u konkurenciji 12 momčadi sa 5 pobjeda i 4 poraza.

 

U utakmicama 7., 8. i 9 kola 3. Hrvatske lige, Slavonska regija, skupina Zapad, druga momčad Strmca nastupila je također u Slavonskom Brodu i ostvarila pobjedu protiv Broda II, pobijedivši s 4:1 i doživjela dva poraza i to protiv Obrtničke škole III (2:4) i Posavca (Kanjiža) (2:4). Četiri pobjede postigao je Nemanja Španović, tri Vedran Batalo i jednu Krešimir Čalušić. Za Strmac je još igrao Matej Lulić. Nakon 9. kola Strmac II zauzima šesto mjesto u konkurenciji 10 momčadi sa 4 pobjede i 5 poraza.

 

USPJEŠNI VETERANI

Veterani Strmca Tomislav Brnčić, Hrvoje Jurinović i Antun Kuharić nastupili su u Bjelovaru na 40. memorijalu „Gustav Perl-Benda“. Odlično je igrao Tomislav Brnčić, koji je u svojoj starosnoj kategoriji (+60) u konkurenciji 9 igrača osvojio odlično 2. mjesto. Brnčić je ovim vrijednim rezultatom nastavio ovogodišnji uspješan niz osvajanja od 1- 3. mjesta na 8 uzastopnih turnira odigranih u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Vrijedno je istaći da je Hrvoje Jurinović bio najstariji sudionik natjecanja za što je dobio lijepu statuu stolnotenisača. Odličan organizator ovog tradicionalnog turnira bio je STK Bjelovar.

Related Post