NG Unitas remizirao s Virovitičanima

482 0

18. veljače 2012. – Sinoć su juniori Malonogometnog

kluba NG Unitas u Novoj Gradiški odigrali prvenstvenu utakmicu 2. Hrvatske malonogometne lige, Istok, sa momčadi No limit iz Virovitice. Utakmica je završila nakon zanimljive i borbene igre s 2:2 (1:1). Gosti su poveli u 12. minuti, ali je 3 minute kasnije Martin Vlaović izjednačio na 1:1, što je bio i rezultat prvog poluvremena. U nastavku ponovno Martin Vlaović postiže u 22. minuti gol i NG Unitas vodi s 2:1. Međutim, vodstvo Novogradiščana nije dugo trajalo jer su gosti izjednačili nakon dvije minute na 2:2, što je bio i konačni rezultat utakmice.

 

Za NG Unitas su igrali: Maričević, Kolić, Malenica, Vlaović, Ilić, Janković, Magdić, Đurić, Vlainić, Borovac, Pavišić, Vidović, uz trenera Borisa Šalinskog. Juniori MNK NG Unitasa natječu se u 2.HMNL,Istok, u skupini A i nakon 4. kola zauzimaju vrlo dobro 2. mjesto sa 7 bodova i gol-razlikom 8:2.

U idućem 5. kolu u nedjelju NG Unitas gostuje u Valpovu kod vodeće momčadi MNK Mala mljekara i igra odlučujuću utakmicu za plasman u završni krug natjecanja. U slučaju pobjede MNK NG Unitas bi zauzeo 1. mjesto u skupini A, a u slučaju neodlučnog rezultata ili poraza sa manje od 2 gola razlike isto tako osigurava osvajanje 2. mjesta koje vodi u završnicu natjecanja za prvaka 2.HMNL. Istok.

Related Post