NGLJETO: Predstavljamo Maju Šuput

1067 0

Autor Nikola Kramar, MotionPlay Hrvatska

Danas Vam predstavljamo izvođače koji će za manje od tjedan dana nastupiti na trećoj večeri #NGljeto2019.

NOVA GRADIŠKA, 11.  kolovoza 2019. –  Novogradiško glazbeno ljeto 2019.  jedna je od najvećih ljetnih manifestacijau Slavoniji , koja privlači veliki broj posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Ove godine manifestacija je produžena za jedan dan, te počinje od srijede 14. kolovoza i traje sve do nedjelje 18. kolovoza.

Punih pet dana ispunjenih raznovrsnim programom za sve uzraste i ukuse. Osim koncerata vrhunskih glazbenika, pripremljena je i raznovrsna gastro ponuda, dječji kutak i festival te zabavni programi za sve uzraste.

Treća večer #NGljeto2019 održava se u petak 16.kolovoza i vezana je za ta tamburašku i popularnu glazbu.

Program otvara domaći Tamburaški sastav RUBATO koji će zagrijati publiku za dolazak najpoznatijih slavonskobrodskih tamburaša okupljenih u  TS BERDE BAND. Sljedeći tamburaški sastav, poznat po glazbenoj fuziji s dalmatinskim klapama TS BOSUTSKI BEĆARI raspjevati će središnji gradski trg hitovima poput “Sad kada došla si“.

Nešto poslije ponoći, na sceni će se pridružiti najpozitivnija hrvatska pjevačica MAJA ŠUPUT koja će do dugo u noć zabavljati okupljenu publiku.

 Maja Šuput rođena je 22.09.1979. godine u Zagrebu. Još kao srednjoškolka, nakon trogodišnje škole latinoameričkih plesova i jazz dancea nastupala je kao plesna pratnja što je bilo vrijedno iskustvo u komuniciranju s publikom. Danas Maja samouvjereno vlada pozornicom i publikom pred kojom nastupa ne ostavljajući ih ravnodušnom jer uvijek daje svoj maksimum.

Maja je svoju pjevačku karijeru započela 1998. god. a svoj prvi javni nastup bio je na Dori 1999. godine s pjesmom „Uzalud „.Prvi album JOY izdaje u generacija.veljači 1999. godine za izdavačku kuću MENART.

Do sada je izdala 5 albuma, a nastupom u televizijskom showu „ Ples sa zvijezdama „, Maja je uz pratnju vrsnog plesača Ištvana Varge polučila veliki uspjeh i još veću popularnost, te još jednom dokazala svoju svestranost.Gotovo da i ne postoji mjesto u kojem Maja nije nastupala, a njena energija, ambicioznost i profesionalizam pretendiraju na još višu razinu vjernosti svojoj publici.

Zadnjih nekoliko godina Maja je najtraženiji izvođač za nastupe na eventima najpoznatijih hrvatskih i inozemnih tvrtki, svadbenim svečanostima, kao i jedna od najtraženijih izvođača za nastupe na trgovima, u šatorima, kao i u disco clubovima, što je dokaz njene dugogodišnje kvalitete, profesionalnosti, zabavljačke, plesne i voditeljske sposobnosti u kojoj uživa publika svih generacija.

Related Post