NIJE LAKO ALI IMA ZADOVOLJSTVA

1267 0

Neki ju pozdravljaju, neki zaobilaze, a u Rešetarima su joj dodijelili priznanje

NOVA GRADIŠKA, 5. svibnja 2014. – Jadranka Kosor u posljednjih je sedam dana u tri navrata bila u novogradiškom kraju.

Nakon što je u bila u Novoj Gradiški kao kandidatkinja za EU parlament na listi 12 za EU parlament koju čine Nacionalni forum, HSLS, PGS i Lista za Rijeku., a potom i na obilježavanju 19. obljetnice vojno redarstvene operacije „Bljesak u Okučanima, kao nezavisna saborska zastupnica, u subotu je bila u Rešetarima na obilježavanju Dana općine Rešetari.

 

U Novoj Gradiški je od nazočnih na tribini dočekana s uvažavanjem kao politička istomišljenica. U Okučanima su ju neki pozdravili, neki joj kimnuli glavom u znak pozdrava, a neki bivši politički istomišljenici i zaobilazili. Kako je u subotu dočekana u Vukovaru na obilježavanju dana grada, čija je počasna predsjednica, ne znamo. Dolazak u Rešetare sigurno nije požalila. Kada je ulazila u dvoranu za govornicom je bio rešetarački župnik velečasni Luka Slobođanac koji je zahvaljujući se na općinskom priznanju koje je dobio, iskoristio priliku da, kako je kazao pozdravi ženu i bivšu premijerku koja je puno toga dobrog učinila, a koju neki nisu razumjeli. Dobila je Jadranka Kosor pljesak od nazočnih u dvorani ali i priznanje Književno likovnog društva Rešetari za doprinos koji je kao premijerka dala u organiziranju rešetaračkih susreta pjesnika iz dijaspore i njihovom povezivanju s domovinom Hrvatskom.

Related Post

USTAVNI SUD RAZRIJEŠIO DILEME

Autor - 03/06/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 3. lipanj 2013. – Ustavni sud Republike Hrvatske razriješio je sve dileme oko člana Gradskog vijeća Nove Gradiške…

Autor - 10/06/2016 0
{youtube}RteH_Rj5Qic&feature=youtu.be|450|253|1{/youtube}