NIJE PRILAGODIO BRZINU

449 0

SLAVONSKI BROD /GUNDINCI , 29. lipanj 2015. – Jučer, 28. lipnja oko 13,30 sati na kolniku županijske ceste između naselja Gundinci i Beravci dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Osobnim automobilom, SB-registracija upravljao je 60-godišnjak s područja općine Gundinci s kojim se u vozilu kao putnik-suvozač nalazio 58-godišnjak iz Gundinaca. Vozilo se kretalo kolnikom županijske ceste iz smjera Beravaca prema Gundincima. Dolaskom osobnog automobila na oko 300 metara od naselja Gundinci, 60-godišnji vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste (lijevi zavoj i mokar kolnik) uslijed čega je automobilom prešao na travnatu bankinu s južne strane kolnika te nakon toga sletio s ceste u odvodni kanal zbog čega je došlo do višestrukog prevrtanja automobila prilikom čega se automobil u prevrtanju vratio na kolnik, a potom sletio na suprotnu sjevernu stranu u odvodni kanal gdje se i zaustavio prevrnut na krov.

 

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 58-godišnji suvozač dok je vozač zadobio lakše tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija će protiv vozača nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post

RAZBOJNIŠTVO U CERNIKU

Autor - 31/10/2012 0
Bila je to druga pljačka u posljednjih deset dana na području Nove Gradiške. Dvojica, također maskiranih razbojnika 22. listopada su…

POGINUO SPAŠAVAJUĆI PTICE

Autor - 04/01/2011 0
SLAVONSKI BROD, 4. siječanj 2010. – Jučer oko 15.05 sati na kolniku županijske ceste 4212 kod Gornje Vrbe, u prometnoj nesreći…