NIJE USPJELO: U predstečajnoj nagodbi pokušali prevariti vjerovnike i državu za više od milijun kuna

1136 0

SLAVONSKI BROD, 20. prosinac 2017. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri osobe na okolnosti počinjenja kaznenih djela prouzročenje stečaja i pogodovanje vjerovnika, poticanjem i pomaganjem.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su 42-godišnjakinja, 46-godišnjak, 71-godišnjakinja i 71-godišnjak, kao vlasnici i odgovorne osobe dva Društva s ograničenom odgovornošću u tijeku predstečajne nagodbe i u vrijeme blokade računa, potičući, pomažući i pogodujući, jedno Društvo prodali drugome, na način da su tako oštetili spomenuto Društvo, vjerovnike, te Ministarstvo financija, Poreznu upravu za iznos preko milijun kuna.

Policijski službenici dostavljaju posebno izvješće kao dopunu prethodno dostavljenim kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

SLAVONSKI BROD

Autor - 28/08/2013 0
28-godišnja Kristina potpuno je nepokretna, jedino što može je malo micati prste na rukama, ali Ministarstvo zdravlja misli da su…

Autor - 15/11/2018 0
NOVA GRADIŠKA – Ide nam Mjesec borbe protiv ovisnosti! Psihologinje, liječnice, pedagoginje i socijalne radnice – članice novogradiške Udruge za…