NIKOLINA PRŠA NOVA JE VINSKA KRALJICA „BERBE GROŽĐA STARCI 2014.“

429 0

Po procjeni prosudbenog povjerenstva bila najbolja u berbi i gaženju grožđa, znanju iz vinogradarstva i vinarstva te povijesti i običaja vezanih za vinogradarstvo

 

STARCI, 24. rujan 2014. – Nikolina Prša iz Godinjaka nova je Vinka kraljica „Berbe grožđa Starci 2014.“. Naslijedila je prošlogodišnju kraljicu Valentinu Belančić iz Nove Gradiške. Lentu joj je predao Željko Kočijašević, općinski načelnik u Starom Petrovom Selu, a cvijeće Stjepan Pavlagić, predsjednik Udruge vinogradara i voćara „Sveti Vinko“.

Nikolina, članica KUD-a Godinjak i studentica računovodstva u Požegi je, po procjeni prosudbenog povjerenstva bila najbolja u berbi i gaženju grožđa, znanju iz vinogradarstva i vinarstva te povijesti i običaja vezanih za vinogradarstvo.

-S KUD-om Godinjak sam bila i prošle godine, veselili smo se i bilo je jako lijepo. Došla sam zato i ove godine, ali nisam očekivala da će biti izabrana za Vinski kraljicu. Udruga vinogradara i voćara „Sveti Vinko“ priredila nam je dobru zabavu. Jako sam se lijepo provela i doći ću i naredne godine – kaže Nikolina Prša, nova Vinska kraljica.

Related Post

DJEČJA BICIKLIJDA

Autor - 21/09/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 21. rujan 2012. – Oko 200 malih biciklista okupilo se jučer na 12. biciklijadi u dvorištu HAK-a, a…

ŠESTI HRVATSKI DAN MIMOZA

Autor - 19/01/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 19. siječanj 2013. – Hrvatska liga protiv raka i udruga Zdravka, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i u suradnji…