NISU USPJELI PREVATRITI POLICIJU: Pijan izazvao prometnu nesreću i tražio da druga osoba prizna krivnju

1071 0

SLAVONSKI BROD – Dvojica muškaraca „zaradila“ su kaznene prijave, jedan zbog poticanja na počinjenje kaznenog djela, a drugi zbog priznanja neistinitog događaja.

Dana 23. veljače 2018. godine policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom kojeg sumnjiče da je poticao 65-godišnjaka na počinjenje kaznenog djela.

Policijski službenici su utvrdili da je dana 16. prosinca 2017. godine oko 02,00 sati u Slavonskom Brodu, 32-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola, prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, nakon koje je nazvao 65-godišnjaka i potaknuo ga da se prijavi kao vozač koji je prouzrokovao prometnu nesreću.

Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja poradi vršenja očevida, 65-godišnjak se istima predstavio kao vozač iako je znao da to nije istina.

Policijski službenici Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu protiv 32-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela poticanja na kazneno djelo, a protiv 65-godišnjaka kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Related Post