NOVA POLITIČKA OPCIJA U NOVOJ GRADIŠKI

960 0

NOVA GRADIŠKA, 1. prosinca 2016. – Moderna demokratska snaga (MODES) nova je politička opcija desnice u Gradskom vijeću Nove Gradiške. Kako se čulo od prim. doc. dr. sc. Zorana Jukića, predsjednika Gradskog vijeća,

njen je predstavnik Dario Marenić, bivši član HSP AS.

 

U listopadu 2016. godine iz Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević (HSP AS) izašli su njeni brojni članovi. U redove MODES-a prešli su svi općinski, gradski i županijski vijećnici na području Brodsko-posavske županije i gotovo ukupno članstvo s vodstvom stranke, Tomislavom Vlajnićem, donedavnim predsjednikom Glavnog stana, i Dariom Marenićem, nekadašnjim dopredsjednikom i predsjednikom novogradiške podružnice HSP AS.

 

Tomislav Vlajnić imenovan je županijskim koordinatorom Moderne Demokratske Snage za Brodsko-posavsku županiju. Njegova je obveza u što kraćem roku ustrojiti stranačku organizaciju diljem županije.

 

MODES želi biti predvodnik moderne hrvatske desnice koja će braniti interese svakog čovjeka i svake obitelji. Ističu da žele biti stranka koja gradi bolju budućnost umjesto prošlosti i kao takvi dobro se pripremiti za lokalne izbire u svibnju 2017. godine.

Related Post

Veliki broj požara otvorenog prostora

Autor - 10/08/2020 0
Vatrogasno operativno središte Hrvatske vatrogasne zajednice zabilježilo je nekoliko većih intervencija. Samo u Šibensko-kninskoj županiji su u nedjelju u razdoblju…