NOVI SINGL RENATA MEĐUREČANA: Melodramatic Sinner – ,, The painter,,

282 0

Zagreb, lipanj 2020. – Glazbenik  Renato Međurečan, rođen sam u Zagrebu 1978. godine  i živi u rodnom gradu  sa suprugom, i dvoje djece. Ljubav prema glazbi pokazivao je od malih nogu, slušajući opuse domaćih i stranih rock glazbenika 70-ih,  80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

-Kao zaljubljenik u gitare, skladati sam počeo već u srednjoj školi, iako zbog rata u Hrvatskoj i premalih sredstava nisam uspio ništa zvukovno zabilježiti, sve do 2015., kada kao gitarist rock benda „Počinitelji“ izdajem prvijenac.

Pod pseudonimom „Melodramatic Sinner“, od kraja 2019. stvaram glazbu različitih tema i žanrova, koje su dostupne na mom Youtube kanalu.

Posljednja skladba „The Painter“, moj je pogled na temu današnje realnosti ljubavnika/ljubavnice koja se često prepušta tjelesnim užicima partnerove volje fizičkog vezanja i maltretiranja. Naglasak stoji na netoleranciji jednog spola prema drugom, te prekomjerne upotRebe sile zbog seksualnog podčinjavanja.

Spot prikazuje psihološku težinu situacija u kojem se navedene osobe nerijetko nalaze, a za izradu su korišteni video clipovi sa slobodnih nekomercijalnih internetskih stranica kao Pixabay i Pexels. – navodi Renato.

Kontakt: melodramatic.sinner@gmail.com,renato.medurecan@gmail.com

Njegov novi singl možete pogledati:

Novi singl: https://youtu.be/VboxCtnOz1g

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCgb7oL07JZIL9IH4kc619pw

Direct download WAV file: https://dl.dropboxusercontent.com/s/6sqflh4iqm6wa7p/The%20Painter.wav?dl=0,

Direct download MP3 file: https://dl.dropboxusercontent.com/s/sslkai023f2w9tm/The%20Painter.mp3?dl=0

Related Post

ŽUPANIJSKA PRIZNANJA

Autor - 15/03/2016 0
SLAVONSKI BROD, 15. ožujak 2016. – Županijska skupština je jučerašnjoj sjednici usvojila prijedlog Odluke o dodjeli županijskih priznanja u 2015.…