Novogradiščanka Antonija Kraljić – Tonka  (22) nastavlja borbu za zdravlje i život:  U lipnju slijedi još jedna bitka s tumorima na mozgu

1313 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 25. svibnja 2018. – Hrabra,  uporna i vedra duhom mlada Novogradiščanka  Antonija Kraljić – Tonka (22) nastavlja borbu za zdravlje i život.   Unatoč ozbiljnim zdravstvenim problemima i hendikepima, koje  su posljedica bolesti, ne posustaje i raduje se uspjesima.

Jedan veoma značajan životni uspjeh  proslavila je nedavno s članovima obitelji i brojnim prijateljima. Okupili su se  da bi Antoniji čestitali i zajedno proslavili završetak upravnog studija na požeškom Veleučilištu.

  Nakon proslave i kratke radosti Antoniju već početkom  lipnja očekuju nova iskušenja i još jedna bitka s tumorima na mozgu. Naime, Antonija ima još nekoliko tumora, kako kaže podstanara,  koje će morati operirati i ukloniti. Posebne probleme stvara veliki tumor kod oka, koji bi mogao, kako se pretpostavlja, nakon uklanjanja    kao posljedicu mogao izazvati sljepoću na jedno oko. Antonija se sjeća operacije i uklanjanja tumora kod uha koji je kao posljedicu izazvao gluhoću na oba uha. Stoga je opravdan  njen strah za vid.

  Međutim, za ovu mladu i hrabru Novogradiščanku,  nema predaje, iako liječenje uz brojne nedaće, iziskuje i materijalne troškove koje obitelj  sama nije u stanju podmirivati. Liječenje traje već tri godine, nitko u obitelji nije zaposlen, a jedino  otac prima braniteljsku opskrbninu što nije dovoljno za podmirivanje osnovnih potreba. Stoga je svaka pomoć koju dobiju  dobrodošla. Antonija i cijela obitelj Kraljić zahvaljuju svima koji su im do sada pomagali.

 

Novac za potporu u liječenju može se doznačiti na žiro račun kod Zagrebačke banke broj: HR10 23600003114435547

Antonia Kraljić, Kralja Zvonimira 167, Nova Gradiška

Kontakt telefon obitelji Kraljić 095 811 4787

Related Post