OBAVIJEST O PROMETOVANJU HODOČASNICIMA KOJI IDU U SARAJEVO

436 0

Izbjegavajte pravac preko Banja Luke

 

SLAVONSKI BROD, 4. lipanj 2015. – Od policije iz Bosne i Hercegovine, MUP-a Republike Srpske zaprimili smo obavijest da se od 3. do 7. lipnja na području Grada Banja Luke održava europsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama „Banja Luka-Vrbas 2015.“ zbog čega će u te dane na dijelu magistralnog puta M-16 Banja Luka – Jajce biti određena posebna regulacija prometa.

 

U dane 3., 4. i 5. lipnja, u terminu 10-16 sati naizmjenično propuštanje jednom prometnom trakom.

 

Dana 6. lipnja u terminu 8-16 i 19-23 sata, zatvara se promet i preusmjerava na alternativni pravac Banja Luka – Čađavica – Mrkonjić Grad – Jajce.

 

Dana 7. lipnja u terminu 8-16 sati, zatvara se promet i preusmjerava na alternativni pravac Banja Luka – Čađavica – Mrkonjić Grad – Jajce.

 

Zbog ovih izmjena režima prometovanja na području Banja Luke, a u cilju nesmetanog putovanja hodočasnika iz Republike Hrvatske i drugih država EU u Sarajevo savjetuje se izbjegavanje pravca putovanja preko Banja Luke, a korištenje drugih cestovnih pravaca i prelaska preko graničnih prijelaza Slavonski Brod i Slavonski Šamac – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post