Obavijest o upravnim poslovima i uslugama koje se obavljaju u policijskoj upravi brodsko-posavskoj

454 0

SLAVONSKI BROD, 12. svibnja 2020. – Policijska uprava brodsko-posavska obavještava građane o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena kojima je omogućeno pristup svim upravnim poslovima i uslugama koje se obavljaju u policijskoj upravi brodsko-posavskoj.
– Poštovani građani, temeljem Odluke o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u MUP-u u vezi s pojavom bolesti COVID – 19 od 8. 5. 2020. godine, građanima se, uz poštivanje epidemioloških mjera, prema prethodno utvrđenom radnom vremenu.
Za sve dodatne informacije i upute možete nas kontaktirati na brojeve telefona: 035/211-102 (utorkom od 9 do 17, a ostalim radnim danima od 8 do 14 sati) za područje Slavonskog Broda, te na telefonski broj: 035/211-611 za područje Nove Gradiške (radnim danom od 8 do 13.30 sati). Kontakt telefoni su dostupni na slijedećoj poveznici.
Podsjećamo da je na snazi Odluka ministra zdravstva o proglašenju epidemije od 11. 3. 2020. godine, tako da i dalje vrijede osobne iskaznice i putne isprave hrvatskih državljana, vozačke dozvole, dozvole boravka za državljane trećih država i boravišne iskaznice državljana Europskog gospodarskog prostora i članova njihovih obitelji čiji je rok važenja istekao u razdoblju proglašene epidemije i vrijede najduže 30 dana od dana proglašenja prestanka epidemije, sukladno donesenim Zakonima o dopunama važećih zakona za pojedine dokumente – navodi se u priopćenju.

Related Post