OBJAVLJEN NOVI BROJ „SUZE DOLINSKE“

493 0

OKUČANI, 29. prosinac 2014. – Tradicionalno,

u povodu Božića i božićnih blagdana iz tiska je izašao još jedan broj „Suze Dolinske“. 31. je to broj Godišnjaka župe uznesenja Blažene Djevice Marije Dolina bosanska kraj Bosanske Gradiške koji najvećim dijelom, kao tiskovina i web stranica nastaje u Okučanima, a sadržajem seže u mjesta diljem hrvatske i svijete u kojima su raseljeni Dolinci našli svoj novi dom.

 

Glavni i odgovorni urednik Milorad Oršulić–Mican je sa suradnicima pripremio brojne sadržaje pa će i ovaj broj obradovati raseljene Dolince i biti još jedna poveznica s rodnim krajem i zavičajem.

 

Ovaj broj „Suze“ na 210 stranica donosi brojne priloge o tradicionalnim susretima Dolinaca, prilozima iz povijesti i događanjima tijekom 2014. godine, rođenim, vjenčani i umrlim. Donosi pregled služenja svetih misa u Dolini i Bosanskoj Gradiški i neke nove rubrike.

 

„Suza“ se može nabaviti u tiskanom obliku kod povjerenika u Novoj Gradiški, Okučanima, Novskoj, Slavonskom Kobašu, Bosanskoj Gradiški i drugim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu u kojima Dolinci žive u većem broju. Sadržaj „Suze“ može se pročitati i na web stranici www. Suza-Dolinska.com.

Related Post