OBNOVLJEN DRUŠTVENI DOM

654 0

NOVA GRADIŠKA, 3. studenog 2013. – U društvenom domu više neće pjevati Miroslav Ilić ali ni nitko drugi, jer su nakon što je obnovljen, zabranjeni svi koncerti.

Buduće će služiti samo za održavanje nastave tjelesnog odgoja učenika Gimnazije i neka druga okupljanja, a neće se više dozvoliti da se zapusti i devastira kao što je to bilo proteklih godina. Čulo se to na aktualnom satu Gradskog vijeća nakon što je dr. Dražen Oršulić od gradonačelnika zatražio da kaže što je učinjeno u obnovi društvenog doma.

 

-Bio je u jako lošem stanju, od parketa do krova koji je prokišnjavao. Bio sam iznenađen stanjem i pomalo ljut na upravu Gimnazije što nas nisu ranije upozorili u kakvom se stanju nalazi društveni dom. Dobio sam informaciju da su na to pismeno u više navrata upozoravali bivšeg gradonačelnika. Bilo mi je jasno da se u takvim uvjetima ne može održavati nastava tjelesnog odgoja i da se moraju poduzeti hitne mjere – kazao je gradonačelnik Željko Bigović. Sanirana je istočna strana krovišta, keramičkim pločicama zamijenjen je parket u svlačionicama i tuš kabinama koje nisu imale ni vrata pa su ona postavljena, a promijenjene su i sanitarije. Izmijenjena je sva stolarija, elektroinstalacije i rasvjeta, uređen parket i cijeli prostor oličen. Utrošeno je ukupno 142.000 kuna.

Related Post

Blagdan zaštitnice župe

Autor - 09/12/2011 0
U Novoj Gradiški je nizom sadržaja obilježen Dan grada, 8. prosinca. Blagdan Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije, od 1982.g. zaštitnik…

PLESOM DO ENGLESKE

Autor - 08/09/2011 0
NOVA GRADIŠKA 8. rujna 2011. – Mažoretkinje grada Nove Gradiške u nedjelju 11.rujna 2011. godine u sportskoj dvorani Elektrotehničke škole u…