Odbor Crvenog križa Brodsko-posavske županije usvojio izvješća o radu u protekloj godini

694 0

NOVA GRADIŠKA, 21. ožujka 2018. – Na jučer održanoj sjednici u Novoj Gradiški pod predsjedanjem Mate Modrića, Odbor Društva Crvenog križa Brodsko-posavske županije prihvatio je izvješća o radu u 2017. godini.

Rad su u protekloj godini obilježile tradicionalne djelatnosti Crvenog križa. Društvo CK Brodsko-posavske županije i gradska društva CK u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški svoje su aktivnosti provodile pridržavajući se svojih osnovnih načela i postavljenih zadataka i skladu misije i principa Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca i Hrvatskog Crvenog križa.

Uz izvješće o radu i financijsko izvješće u 2017. godini, koja je podnio i obrazložio Franjo Pavlović, ravnatelj Društva CK BPŽ, prihvaćeno je izvješće Nadzornog odbora, rebalans financijskog plana i izvješće povjerenstva za popis financijske i nefinancijske imovine.

Uz ostalo, raspravljalo se o humanitarnim paketima za Slavoniju i njihovoj raspodjeli, natjecanjima mladih Crvenog križa, te projektu „Zaželi“ i zapošljavanju žena starijih od 50 godina i žena drugih osjetljivih skupina.

Related Post

Obilježen dan europskog broja 112

Autor - 11/02/2019 0
SLAVONSKI BROD, 11. veljače 2019. – Povodom Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112, rekreativno trčanje organizirali su Ministarstvo…