Odjel upravnih poslova Policijske uprave brodsko-posavske do daljnjega obustavlja neposredan rad sa strankama

401 0

SLAVONSKI BROD, 26. kolovoza 2020. – S obzirom na epidemiološku situaciju uzrokovanu Covid-om, a u cilju zaštite građana i djelatnika, Odjel upravnih poslova Policijske uprave brodsko-posavske obavještava građane, da do daljnjega obustavlja usluge neposrednog rada sa strankama.

Od sutra (dana 27. kolovoza 2020. godine), u Odjelu za upravne poslove, u Slavonskom Brodu, Mažuranićeva 14, zaprimati će se isključivo zahtjevi za izdavanjem žurnih osobnih iskaznica, žurnih putnih isprava u opravdanim žurnim slučajevima, vozačkih dozvola u profesionalne svrhe, te će se obavljati uručenje gotovih dokumenata.

Također napominjemo, da se zahtjevi za izdavanjem putnih isprava mogu podnijeti u bilo kojoj najbližoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji u Republici Hrvatskoj.

Svi dokumenti koji su istekli u vrijeme trajanja Covid-19, važeći su do proglašenja kraja epidemije. Za dodatne eventualne upute, molimo građane da se jave na telefon 035/211-102, svakim radnim danom od 8 do 14 sati. Svoje upite građani mogu poslati putem elektroničke pošte na e-mail adresu: brodsko-posavska@policija.hr

Uvažavajući novonastale okolnosti molimo građane za razumijevanje i strpljenje.

Related Post